www.dukkeopskrifter.dk

20 kr. pr. stk. og altid 6 for 100 kr.

www.dukkeopskrifter.dk

20 kr. pr. stk. og altid 6 for 100 kr.

MINILAND 38 cm. dukke opskrift nr. 4

Kære alle herligste kunder, strikkere og hæklere her hos Projekt Saseline, som nu er blevet til dukkeopskrifter.dk

Velkommen indenfor i forandringernes år 2021.

Siden er under ombygning!

Der kan købes opskrifter for 20 kr. pr. stk og 6 for 100.

Med kærlighed Käthe Ejlerskov

projekt.saseline@gmail.com 

Der er copyright på alle opskrifter

Velkommen hos Projekt Saseline, Dukketøjsopskrifter.

Det er HER du finder skønne dukketøjs opskrifter som sælges for 20 kr. pr. stk. sendt som pdf til din mail.

Opskrifter... tryk bare.... så skal du bare se.... 

Med kærlighed

Käthe Ejlerskov

August 2021

Velkommen til August 2021... OG NYE TIDER

Projekt Saseline forandre sig fra at være en godgørende frivillig forening til en side med dukketøjsopskrifter som alle vil koste 20 kr. pr. stk.

De vil stadig koste lidt for det store arbejde og den hjælp jeg også gør jer i forbindelse med opskrifterne.

Det har handlet om den følelse af ikke at kunne give særligt med gaver mere, fordi der ikke har været overskud på projektet til det.... og hvorom alting er så handler det jo om økonomi. Ingen overskud ingen gaver... som fratager mig lysten til at designe og når jeg så er kommet med nyt har jeg måske solgt et par stykker... alt arbejdet i det er gået ned fordi salget er gået ned.... folket vil have gratis opskrifter.... 

Det har taget lysten fra mig at designe nyt, Så jeg har jo kastet mig over strik til mine børnebørn i stedet for helt efterhånden... smiler

Jeg ved der stadig sidder mennesker der hjertens gerne vil købe mine opskirfter og hvorfor skal de ligge til ingen verdens nytte?

Så dette bliver en hjemmeside på HOBBYBASIS så jeg ikke behøver have det skidt med at ting ikke kan løbe rundt, men bare have opskrifterne til salg og så ser jeg hvor jeg så kommer hen.... Jeg vil jo altid kunne gå tilbage til foreningsarbejdet hvis tiderne skulle forandre sig på det plan.

Men som sagt ønsker jeg at kunne slappe af fra frustationen over manglende salg og ikke kunne gøre den store forskel.

Jeg vil forandre udseenet på denne side og give den nyt NAVN så den bliver nem at finde men stadig beholde selve Projekt Saseline her på siden.

Jeg er her og lader mig "go with the flow"

Med kærlighed Käthe ❤

Projektet opstod i december 2009 og så dagens lys d. 19. Marts, 2010.

Jeg arbejder løbende på nye design/opskrifter. 

Finder du FEJL i mine opskrifter, beder jeg dig straks mail til mig så jeg kan rette det og som tak for hjælpen får du en opskrift efter eget valg GRATIS.

projekt.saseline@gmail.com

 

 

Mine dukkegaver er udelukkende til Børn med Behov. Børn med Behov, er for MIG, kritisk syge, handicappede, og/eller kriseramte. Jeg arbejder hele tiden på at kunne levere til Specialafdelinger, som jeg ser er sygehuse, krisecentre, børnehaver og enkelte børn samt deres søskende.

Der skal slet ingen tvivl være om hvorvidt jeg syntes alle skal have disse lækre gaver.... MEN her er kun MIG til det og derfor er det altid et spørgsmål om, jeg har noget færdigt liggende som det første.... Alle der har modtaget mine Projekter er blevet spurgt om deres BEHOV og hvilken GLÆDE netop dette/disse børn kunne have ved sådan gave. Mine Projekter kan ikke købes og er en vurdering hver gang.